Liepaya: Hotell

Liepaya: Hotell

 • Hostel Brize

  Hostel Brize

  2,6km från Liepaya

  Vandrarhemmet Brize ("vind" på lettiska) erbjuder mysiga rum i ett lugnt läge i Liepajas norra del, inte långt från havet och centrum. Vandrarhemmet erbjuder bekväma budgetrum och fullt utrustade lyxiga lägenheter.

  Från 17,00EUR/natt

  Bokningar
 • Medainie apartamenti

  Medainie apartamenti

  2,7km från Liepaya

  Medainie Apartamenti ligger i ett lugnt område, 7 minuters promenad från stadens centrum. Här erbjuds hemtrevligt och prisvärt boende i pastellfärgad interiör med gratis Wi-Fi. Det finns även en trädgård.

  Från 24,00EUR/natt

  Bokningar
 • Pie Jāņa Brāļa

  Pie Jāņa Brāļa

  2,8km från Liepaya

  Från 17,00EUR/natt

  Bokningar
 • Europa City Amrita Hotel

  Europa City Amrita Hotel

  2,8km från Liepaya

  Europa City Amrita Hotel ligger i centrum av staden Liepāja i den lettiska regionen Kurzeme. Detta 4-stjärniga hotell erbjuder rum som har platt-TV med kabelkanaler, en minibar och eget badrum. Som gäst har du tillgång till gratis privat parkering.

  Från 17,00EUR/natt

  Bokningar
 • Libava

  Libava

  3,0km från Liepaya

  Från 66,50EUR/natt

  Bokningar
 • Promenade Hotel

  Promenade Hotel

  3,1km från Liepaya

  Det 5-stjärniga Promenade Hotel har ett unikt läge vid en kanal bredvid yachthamnen och Liepajas hamn. Hotellet erbjuder eleganta rum med luftkonditionering, plasma-TV och gratis Wi-Fi samt gratis parkering.

  Från 62,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Fontaine Royal

  Hotel Fontaine Royal

  3,2km från Liepaya

  Hotel Fontaine Royal ligger i en gammal fabriksbyggnad vid kanalen i stadens centrum. Här erbjuds ett hälsocenter, en pool och rum med gratis fast internet. Hotellet har en bastu och ett ångbad. Du kan också boka massagebehandlingar.

  Från 25,00EUR/natt

  Bokningar
 • Bura Hotel

  Bura Hotel

  3,3km från Liepaya

  Från 25,00EUR/natt

  Bokningar
 • Fontaine Hotel

  Fontaine Hotel

  3,3km från Liepaya

  Fontaine Hotel ligger i 2 historiska och renoverade trähus i centrala Liepaja. Hotellet erbjuder rum med TV och eget badrum. Fontaine Hotel ligger på en smal kullerstensgata, 100 meter från kanalen och 400 meter från stranden.

  Från 33,75EUR/natt

  Bokningar
 • Liva Hotel

  Liva Hotel

  3,4km från Liepaya

  Hotel Liva ligger i Liepajas centrum och är stadens största hotell. Gästerna kan promenera till alla attraktioner och sevärdheter. Det är 10 minuters promenad till Liepajas sandstrand. Hotellets restaurang, Upe, är en av stadens bästa matställen.

  Från 15,00EUR/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa