Samos: Hotell

Samos: Hotell

 • Villa Katina Apartments

  Villa Katina Apartments

  6,9km från Samos

  Villa Katina Apartments ligger på en liten kulle ovanför Balos Beach på Samos. I den blomstrande trädgården finns en stenbelagd terrass med grillmöjligheter.

  Från 31,00EUR/natt

  Bokningar
 • Marina Apartments

  Marina Apartments

  7,5km från Samos

  Marina Apartments ligger på Samos, bara 150 meter från stranden. Du hittar anläggningen bland olivträden ovanför Tsamadoubukten.

  Från 40,00EUR/natt

  Bokningar
 • Villa Xenia

  Villa Xenia

  7,6km från Samos

  Från 60,00EUR/natt

  Bokningar
 • Arion Hotel

  Arion Hotel

  7,6km från Samos

  På Samos norra kust, nära byn Kokkari, finns detta hotell som är omgivet av en vidsträckt grön gräsmatta, 25 km från flygplatsen. Rummen i traditionell stil är luftkonditionerade och fördelade över en huvudbyggnad och många bungalower.

  Från 52,00EUR/natt

  Bokningar
 • Kokkari Beach Hotel

  Kokkari Beach Hotel

  7,8km från Samos

  Kokkari Beach Hotel ligger vid en klapperstensstrand och har en pool med solterrass och en snackbar mitt i en tropisk trädgård. Detta luftkonditionerade boende har balkonger med utsikt över Egeiska havet, berget Ampelos och byn Kokkari.

  Från 35,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Athena

  Hotel Athena

  8,1km från Samos

  Athena Hotel ligger inom kort gångavstånd från stranden i byn Kokkari på Samos, och här erbjuds pool med solstolar och bar. Boendet ligger mitt i en lummig trädgård och har luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi.

  Från 45,00EUR/natt

  Bokningar
 • Daphne Hotel

  Daphne Hotel

  8,1km från Samos

  Daphne Hotel ligger vackert på en sluttning ovanför Aghios Konstantinos på ön Samos. Hotellet har fantastisk utsikt över dalen och det blå Egeiska havet och rummen har gratis WiFi.

  Från 42,00EUR/natt

  Bokningar
 • Sunrise Beach

  Sunrise Beach

  8,2km från Samos

  Sunrise Beach har ett underbart läge på norra kusten på Samos, med utsikt över byn Kokkari och stranden Lemonakia. På detta hotell har du havsutsikt från terrassen och rummens egna balkonger. Hotellet har en restaurang och en bar.

  Från 70,20EUR/natt

  Bokningar
 • Kalidon Hotel

  Kalidon Hotel

  8,3km från Samos

  Kalidon Hotel ligger i byn Kokkari, bara 10 meter från Kokkaris strand och en kort promenad från de berömda stränderna Lemonakia och Tsamadou. Hotellet har en lobby med en TV-hörna och ett café med terrass.

  Från 45,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Avlakia

  Hotel Avlakia

  8,3km från Samos

  Från 40,00EUR/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa