Varmland: Hotell

Varmland: Hotell

Intressant plats   Ja   Nej

Vänligen bekräfta platsen där du vill bo. Koordinaterna för området kan vara felaktiga.

 • Sköna Rum B&B Fryksta

  Sköna Rum B&B Fryksta

  11,5km från Varmland

  Detta B & B ligger i Sveriges första tågstationsbyggnad, intill sjön Nedre Fryken och mindre än 5 km från Kils centrum. Sköna Rum har en stor trädgård med utemöbler och grillmöjligheter.

  Från 300,00SEK/natt

  Bokningar
 • Kils Hotell & Restaurang

  Kils Hotell & Restaurang

  11,7km från Varmland

  Detta hotell ligger 300 meter från Kils tågstation och 20 km från Karlstad. Det erbjuder kostnadsfritt Wi-Fi och privat parkering. I lobbyn finns mikrovågsugn, kylskåp och kostnadsfritt te/kaffe och kakor.

  Från 500,00SEK/natt

  Bokningar
 • Apertin Hotel & Konferens

  Apertin Hotel & Konferens

  13,9km från Varmland

  Här kan du bo i ett ombyggt herrgårdshus som kan erbjuda lantliga bekvämligheter, mitt bland Kils fridfulla, grönskande skogar. Apertin Hotel & Konferens erbjuder gästerna hotellrum som är mysiga och individuellt inredda med gammaldags charm.

  Från 995,00SEK/natt

  Bokningar
 • Enggården

  Enggården

  15,7km från Varmland

  Enggården ligger 3 km från Edane golfbana och erbjuder individuellt inredda rum med egen uteplats och gratis Wi-Fi. Arvikas centrum ligger 20 km bort. Det finns en sittgrupp, TV och ett skrivbord i alla rum på Enggården.

  Från 600,00SEK/natt

  Bokningar
 • STF Hostel Brunskog

  STF Hostel Brunskog

  17,6km från Varmland

  Detta stora vandrarhem är omgivet av natur och grönska, och har ett fridfullt läge i byn Brunskog, 1,5 km från sjön Värmeln. Här erbjuds gratis Wi-Fi och tillgång till ett fullt utrustat kök.

  Från 320,00SEK/natt

  Bokningar
 • Rasta Grums

  Rasta Grums

  19,8km från Varmland

  På Rasta Grums ingår frukost och privat parkering och hotellet ligger bra beläget i korsningen mellan vägarna E18 och E45, 25 km väster om Karlstad. De enkla, prydliga hotellrummen på Rasta Grums har en TV och privat badrum med dusch.

  Från 595,00SEK/natt

  Bokningar
 • Grums Hotell

  Grums Hotell

  22,4km från Varmland

  Detta hotell ligger 1 km från centrala Grums, och erbjuder rum med en TV. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi i de allmänna utrymmena och kostnadsfri parkering. Borgvik, en välbevarad arbetarby från 1600-talet, ligger 10 km bort.

  Från 590,00SEK/natt

  Bokningar
 • Bryngfjorden Vandrarhem

  Bryngfjorden Vandrarhem

  23,3km från Varmland

  Detta vandrarhem ligger på Bryngfjordens Golfklubb. Här har du tillgång till gratis Wi-Fi och rabatt på greenfee. Skidbacken Bryngfjordsbacken ligger 200 meter från Bryngfjorden Vandrarhem.

  Från 395,00SEK/natt

  Bokningar
 • Kungskvarnen Hotell

  Kungskvarnen Hotell

  23,3km från Varmland

  Kungskvarnen Hotell ligger i en lugn by vid Borgviksälven, och har en sommaröppen restaurang som serverar mat tillagad med ekologiska och lokalproducerade råvaror. På hotellet finns även en trädgård med grillplats.

  Från 890,00SEK/natt

  Bokningar
 • Klaraborg i Borgvik

  Klaraborg i Borgvik

  24,0km från Varmland

  Denna stugby ligger vid den gamla bruksorten Borgvik, intill Grumsfjorden. Här finns stugor med kök och privata terrasser samt en relaxavdelning med bastu. Alla stugor på Klaraborg i Borgvik har en sittgrupp med TV och ett badrum med dusch.

  Från 750,00SEK/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa