Bovec: Hotell

Bovec: Hotell

 • Apartments Supermjau

  Apartments Supermjau

  0,4km från Bovec

  Apartments Supermjau ligger i ett lugnt område 400 meter från centrum av Bovec. Här erbjuds boende med en delad terrass och trädgård samt utsikt över Kanin Mountain. Alla lägenheter har ett ljust vardagsrum med kök i öppen planlösning.

  Från 80,00EUR/natt

  Bokningar
 • Apartments Mrakič

  Apartments Mrakič

  0,5km från Bovec

  Från 90,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Kanin

  Hotel Kanin

  0,8km från Bovec

  Hotel Kanin har en stor trädgård och ligger i ett lugnt område bara 100 meter från Bovecs centrum. Det finns flera tennisbanor, en lekplats, bocciaspel och volleybollplaner bakom hotellet. Alla rum är modernt inredda.

  Från 63,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Alp

  Hotel Alp

  0,8km från Bovec

  Moderna Hotel Alp ligger i centrala Bovec som erbjuder ett brett utbud av sommar- och vintersporter. Hotellet är en perfekt utgångspunkt om du vill utforska den omgivande naturen.

  Från 37,80EUR/natt

  Bokningar
 • Apartments Kaninska Vas

  Apartments Kaninska Vas

  1,0km från Bovec

  Apartments Kaninska Vas ligger omgivet av de Juliska alperna i skidområdet Bovec, endast 400 meter från stadens centrum. Här erbjuds boende i söderläge med eget badrum och kök. På boendet finns en stor trädgård med en lekplats.

  Från 37,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Dobra Vila Bovec

  Hotel Dobra Vila Bovec

  1,1km från Bovec

  Hotel Dobra Vila ligger i en historisk telefoncentral, som omges av ett grönt landskap. Här erbjuds en vinbutik och luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi. Du kan koppla av i vinterträdgården eller biblioteket. I restaurangen används lokala råvaror.

  Från 108,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Mangart

  Hotel Mangart

  1,2km från Bovec

  Det nybyggda Hotel Mangart ligger i Bovec vid kanten av Triglavs nationalpark. Rummen och sviterna har varsin balkong, kabel-TV, minibar och gratis WiFi. Hotellets hälsoavdelning med bubbelpool och bastu inbjuder dig att koppla av.

  Från 65,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Sanje ob Soči

  Hotel Sanje ob Soči

  1,3km från Bovec

  Från 69,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Ana

  Hotel Ana

  4,5km från Bovec

  Från 51,00EUR/natt

  Bokningar
 • Pension Kamp Klin

  Pension Kamp Klin

  7,4km från Bovec

  Pension Kamp Klin omges av orörd natur och ligger där floderna Lepena och Soca möts. Här erbjuds rum och 100 tältplatser på värdfamiljens marker. Den lilla byn Lepena ligger i Socadalen, nära nationalparken Triglav.

  Från 38,00EUR/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa