Mount Terr Fallee: Hotell

Mount Terr Fallee: Hotell

 • Harmony Suites

  Harmony Suites

  14,6km från Mount Terr Fallee

  Denna anläggning i kolonialstil har en utomhuspool och utsikt över småbåtshamnen i Rodney Bay. Alla de eleganta och luftkonditionerade sviterna på Harmony Suites erbjuder gratis Wi-Fi, sittgrupp och egen balkong eller uteplats.

  Från 75,00USD/natt

  Bokningar
 • Royal St Lucia Resort & Spa

  Royal St Lucia Resort & Spa

  14,7km från Mount Terr Fallee

  Royal by Rex Resorts ligger drygt 5 km från Fort Rodney och erbjuder panoramautsikt över havet samt flera barer, restauranger och kaféer. Boendet ligger på stranden Reduit. Rummen på Rex Resorts St.

  Från 293,00USD/natt

  Bokningar
 • Blu St. Lucia

  Blu St. Lucia

  14,8km från Mount Terr Fallee

  Blu St. Lucia ligger vid Reduit Beach och erbjuder ljusa, trevliga rum. Denna stora, eleganta resort har ett spa, en utomhuspool och en restaurang. Alla de rymliga rummen på Blu St.

  Från 106,80USD/natt

  Bokningar
 • Bay Gardens Beach Resort

  Bay Gardens Beach Resort

  14,8km från Mount Terr Fallee

  Denna semesteranläggning är uppförd i kolonialstil och har ett utmärkt läge i Rodney Bay med direkt tillgång till den vackra stranden Reduit. Här erbjuds rum med balkong och utsikt över den anlagda trädgården med pool.

  Från 174,00USD/natt

  Bokningar
 • Gekko Lodge

  Gekko Lodge

  14,8km från Mount Terr Fallee

 • Bay Gardens Inn

  Bay Gardens Inn

  14,9km från Mount Terr Fallee

  Bay Gardens Inn ligger nära Rodney Bay på Saint Lucia. Här erbjuds rum med balkong och utsikt, gratis Wi-Fi, en utomhuspool och pendelservice till stranden. De mysiga rummen på Bay Gardens Inn har kabel-TV, kylskåp och strykmöjligheter.

  Från 105,00USD/natt

  Bokningar
 • Bay Gardens Hotel

  Bay Gardens Hotel

  14,9km från Mount Terr Fallee

  Bay Gardens Hotel vid Rodney Bay har 2 utomhuspooler och erbjuder gratis transfer till stranden Reduit. Hotellet erbjuder en restaurang, gratis Wi-Fi och rum i tropisk stil med utsikt över anläggningen.

  Från 140,00USD/natt

  Bokningar
 • Coco Palm

  Coco Palm

  15,0km från Mount Terr Fallee

  Denna resort i Castries har ett fullservicespa, restaurang och en utomhuspool. De tropiska rummen har luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Pigeon Island National Park ligger 3 km bort. Coco Palms ljusa rum har kylskåp och kaffekokare.

  Från 115,20USD/natt

  Bokningar
 • Sugar Beach, A Viceroy Resort

  Sugar Beach, A Viceroy Resort

  15,0km från Mount Terr Fallee

  Sugar Beach, A Viceroy Resort ligger i vackra omgivningar med utsikt över Pitons Bay och erbjuder lyxigt boende med utsikt över den omgivande dalen. Resorten ligger på Sugar Beach och har spa, utomhuspool och 3 restauranger.

  Från 539,00USD/natt

  Bokningar
 • Alizé Inn

  Alizé Inn

  15,1km från Mount Terr Fallee

  Detta eleganta kusthotell är enkelt inrett och ligger i Gros Islet på St. Lucia. Här erbjuds gratis Wi-Fi och fri parkering. Det är knappt 1 km till Reduit Beach. Alizé Inn har en egen restaurang.

  Från 75,00USD/natt

  Bokningar