Oia: Hotell

Oia: Hotell

 • Perivolas Hotel

  Perivolas Hotel

  0,1km från Oia

  Detta 5-stjärniga hotell ligger på klipporna högt över Egeiska havet. Här erbjuds en infinitypool med fantastisk havsutsikt bara en kort promenad från den pittoreska staden Oia. Hotellet har 20 privata hus i 300 år gamla restaurerade grottor.

  Från 353,60EUR/natt

  Bokningar
 • Armeni Village

  Armeni Village

  0,1km från Oia

  Armeni Village ligger på Oias centrala gågata, högt upp på kanten av calderan. Poolen och bubbelpoolen utomhus erbjuder utmärkt utsikt över havet och calderan.

  Från 250,00EUR/natt

  Bokningar
 • Oias Sunset

  Oias Sunset

  0,1km från Oia

  Oias Sunset ligger bland stenlagda gränder, centralt i det natursköna Oía och har en friformspool och en snackbar. Anläggningen går i kykladisk stil och erbjuder boende med självhushåll, gratis Wi-Fi och balkong eller uteplats, 50 meter från...

  Från 120,00EUR/natt

  Bokningar
 • Caldera Villas

  Caldera Villas

  0,2km från Oia

  Caldera Villas ligger i Oias centrum på en klippa med utsikt över vulkanen. Här erbjuds en pool och boende med kykladisk inredning. Rummens har balkonger med utsikt över calderan och Egeiska havet.

  Från 98,00EUR/natt

  Bokningar
 • Aris Caves

  Aris Caves

  0,2km från Oia

  Från 235,00EUR/natt

  Bokningar
 • Villa Katikies

  Villa Katikies

  0,2km från Oia

  Från 342,00EUR/natt

  Bokningar
 • Katikies Hotel

  Katikies Hotel

  0,2km från Oia

  Katikies Hotel ligger uppe på en klippa i Oia, 300 meter ovanför Egeiska havets blå vatten. Här finns en takterrass med en restaurang. Hotellet har infinitypooler med vidsträckt utsikt över calderan.

  Från 382,00EUR/natt

  Bokningar
 • Alta Mare by Andronis

  Alta Mare by Andronis

  0,2km från Oia

  Alta Mare by Andronis ligger i Oía och har en uteservering och en pool som delvis är täckt med tak. Alla sviter ligger högt uppe på klippan och har utsikt över den berömda vulkanen, calderan och havet. Alla sviter har en egen bubbelpool på...

  Från 360,00EUR/natt

  Bokningar
 • Aethrio

  Aethrio

  0,3km från Oia

  Aethrio Hotel har ett idealiskt läge i hjärtat av Oia och erbjuder rymliga rum och lägenheter med utsikt över solnedgången. Aethrio erbjuder studior, lägenheter och Superior-rum i kykladisk stil, med alla moderna faciliteter och bekvämligheter.

  Från 95,00EUR/natt

  Bokningar
 • Museum Spa Wellness Hotel

  Museum Spa Wellness Hotel

  0,3km från Oia

  Museum Spa Wellness Hotel ligger i byn Oia på Santorini och erbjuder en charmig pool och trädgård. De flesta av studiorna och sviterna har en egen terrass med utsikt över calderan, Egeiska havet, poolen eller trädgården.

  Från 34,00EUR/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa