Oia: Hotell

Oia: Hotell

Intressant plats   Ja   Nej

Vänligen bekräfta platsen där du vill bo. Koordinaterna för området kan vara felaktiga.

 • Perivolas Hotel

  Perivolas Hotel

  0,1km från Oia

  Detta 5-stjärniga hotell är byggt på klippor som ligger högt över Egeiska havet. Här finns en infinitypool med fantastisk havsutsikt. Hotellet ligger bara en kort promenad från den pittoreska staden Oia.

  Från 540,00EUR/natt

  Bokningar
 • Armeni Village

  Armeni Village

  0,1km från Oia

  Armeni Village ligger på Oias centrala gågata, högt upp på kanten av calderan. Poolen och bubbelpoolen utomhus erbjuder utmärkt utsikt över havet och calderan.

  Från 260,00EUR/natt

  Bokningar
 • Oias Sunset

  Oias Sunset

  0,1km från Oia

  Oias Sunset ligger bland stenlagda gränder, centralt i det natursköna Oía och har en friformspool och en snackbar. Anläggningen går i kykladisk stil och erbjuder boende med självhushåll, gratis Wi-Fi och balkong eller uteplats, 50 meter från...

  Från 100,00EUR/natt

  Bokningar
 • Caldera Villas

  Caldera Villas

  0,2km från Oia

  Caldera Villas i centrala Oia har utsikt över vulkanen och har en pool. Här erbjuds boende med självhushåll med inredning i kykladisk stil. Rummens balkonger erbjuder utsikt över calderan och Egeiska havet.

  Från 149,00EUR/natt

  Bokningar
 • Aris Caves

  Aris Caves

  0,2km från Oia

  Aris Caves är uthugget i vulkanisk sten och vetter mot calderan. Här erbjuds fristående boendeenheter med fantastisk havsutsikt och gratis portierservice. Aris Caves erbjuder traditionellt inredda rum, och alla har unika, vackra detaljer.

  Från 195,00EUR/natt

  Bokningar
 • Villa Katikies

  Villa Katikies

  0,2km från Oia

  Villa Katikies ligger på en klippa i Oia, med utsikt över öns berömda caldera. Detta boende består av en samling privata rum och sviter med en design som kombinerar en modern stil och traditionell kykladisk arkitektur.

  Från 469,00EUR/natt

  Bokningar
 • Katikies Hotel

  Katikies Hotel

  0,2km från Oia

  Katikies Hotel ligger uppe på en klippa i Oia, 300 meter ovanför Egeiska havets blå vatten. Här finns en takterrass med en restaurang. Hotellet har infinitypooler med vidsträckt utsikt över calderan.

  Från 610,00EUR/natt

  Bokningar
 • Alta Mare by Andronis

  Alta Mare by Andronis

  0,2km från Oia

  Alta Mare by Andronis ligger i Oía och har en uteservering och en pool som delvis är täckt med tak. Alla sviter ligger högt uppe på klippan och har utsikt över den berömda vulkanen, calderan och havet. Alla sviter har en egen bubbelpool på...

  Från 1350,00EUR/natt

  Bokningar
 • Aethrio

  Aethrio

  0,3km från Oia

  Aethrio Hotel har ett idealiskt läge i hjärtat av Oia och erbjuder rymliga rum och lägenheter med utsikt över solnedgången. Aethrio erbjuder studior, lägenheter och Superior-rum i kykladisk stil, med alla moderna faciliteter och bekvämligheter.

  Från 80,00EUR/natt

  Bokningar
 • Museum Spa Wellness Hotel

  Museum Spa Wellness Hotel

  0,3km från Oia

  I byn Oia på Santorini hittar du Museum Spa Wellness Hotel, som har en charmig pool och trädgård. De flesta av studiorna och sviterna har egen terrass med utsikt över calderan, Egeiska havet, poolen eller trädgården.

  Från 69,00EUR/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa