Rautuvaara: Hotell

Rautuvaara: Hotell

 • Hotel Hetan Majatalo

  Hotel Hetan Majatalo

  14,6km från Rautuvaara

  Detta hotell ligger i regionen Enontekis i finska Lappland, 200 meter från sjön Ounasjärvi. Här har du tillgång till gratis WiFi i lobbyn, och ett kostnadsfritt gym.

  Från 47,00EUR/natt

  Bokningar
 • Lapland Hotels Hetta

  Lapland Hotels Hetta

  14,8km från Rautuvaara

  Hotel Hetta ligger nära centrum av Enontekis,vid stranden av sjön Ounasjärvi med utsikt över nationalparken Ounas-Pallastunturi.

 • Holiday Village Hetan Kota

  Holiday Village Hetan Kota

  14,9km från Rautuvaara

  Holiday Village Hetan Kota ligger i Enontekis med vy över sjön Ounasjärvi, 3 km från skidområdet Hetta. Här erbjuds boende med utsikt över trädgården, samt en privat strand och gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.

  Från 60,00EUR/natt

  Bokningar
 • Luongasloma Cottages

  Luongasloma Cottages

  26,1km från Rautuvaara

  Dessa stugor ligger vid Muonio älv och har egen bastu, ett fullt utrustat kök och utsikt över skogen. Vandringsleder och längdskidåkningsspår finns precis utanför dörren.

  Från 70,00EUR/natt

  Bokningar
 • Lapland Hotels Pallas

  Lapland Hotels Pallas

  27,2km från Rautuvaara

  Detta traditionella fjällhotell ligger mitt i ett unikt landskap i den fantastiska nationalparken Pallas-Yllästunturi. Skidanläggningen inkluderar en butik med skiduthyrning, skidunderhåll och skidförråd.

  Från 77,00EUR/natt

  Bokningar
 • Motel SEO Muonio

  Motel SEO Muonio

  35,0km från Rautuvaara

  Detta motell ligger längs riksväg 21, bara 500 meter från centrala Muonio. Här finns gratis fast internet, samt moderna rum med en egen bastu, en platt-TV och ett fullt utrustat pentry.

  Från 65,00EUR/natt

  Bokningar
 • Torassieppi Reindeer Farm and Cottages

  Torassieppi Reindeer Farm and Cottages

  35,6km från Rautuvaara

  Detta boende ligger på en renfarm bredvid nationalparken Pallas-Yllästunturi. Här erbjuds rum och stugor med ett eget badrum och utsikt över sjön Torasjärvi. Rummen på Torassieppi Reindeer Farm and Cottages har en kaffebryggare och en matplats.

  Från 90,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Jeris

  Hotel Jeris

  36,9km från Rautuvaara

 • Hotel Jeris Log Cabins

  Hotel Jeris Log Cabins

  37,5km från Rautuvaara

  Dessa stugor ligger vid sjön Jerisjärvi, 30 minuters bilresa från skidorten Levi. Stugorna är inredda i trä och har egen bastu och kök. Alla stugor på Hotel Jeris Log Cabins har soffa, öppen spis och TV. Vissa stugor har ett torkskåp.

  Från 145,00EUR/natt

  Bokningar
 • Harriniva Holiday Center

  Harriniva Holiday Center

  37,5km från Rautuvaara

  Harriniva Holiday Center ligger i ett öppet snöskoter- och vandringslandskap i byn Muonio och erbjuder stugor och camping i finska Lappland. Här kan du prova på hundspann på vintern och forsränning på sommaren.

gå till sida 
Nästa