• Norge
 • Hotell Tromsø (Bas)

Tromsø (Bas): Hotell

Tromsø (Bas): Hotell

 • Skansen Hotel

  Skansen Hotel

  1,5km från Tromsø (Bas)

  Skansen Hotel ligger i centrala Tromsø, bara 150 meter från Polarmuseet. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi och rum med 32-tums platt-TV med kabelkanaler. Alla rum på Hotel Skansen har golvvärme, och ett eget badrum med golvvärme och dusch.

  Från 630,00NOK/natt

  Bokningar
 • Red Old House Tromsø Apartment

  Red Old House Tromsø Apartment

  1,5km från Tromsø (Bas)

  Denna lägenhet ligger i ett rött trähus i ett lugnt men ändå centralt område i Tromsö, 400 meter från Polarmuseet. Här erbjuds gratis Wi-Fi, ett välutrustat kök samt utsikt över trädgården och de närliggande bergen.

  Från 1250,00NOK/natt

  Bokningar
 • Scandic Tromsø

  Scandic Tromsø

  1,6km från Tromsø (Bas)

  Detta hotell ligger 1 km från Tromsös flygplats och en 5 minuters bilresa från Tromsös centrum. Det erbjuder kostadsfritt trådlöst internet, gym och bastu. Scandic Tromsøs alla faciliteter inräknar en butik och en trädgård.

  Från 540,00NOK/natt

  Bokningar
 • Clarion Collection Hotel With

  Clarion Collection Hotel With

  1,8km från Tromsø (Bas)

  Detta hotell vid vattnet ligger i centrala Tromsø och har utsikt över fjället Tromsdalstinden. Här finns kostnadsfria faciliteter som Wi-Fi och tillgång till en relaxavdelning med bastu på översta våningen.

  Från 990,00NOK/natt

  Bokningar
 • Clarion Collection Hotel Aurora

  Clarion Collection Hotel Aurora

  1,9km från Tromsø (Bas)

  Detta hotell ligger på gågatan Sjøgata och har utsikt över hamnen i Tromsø. Det är 250 meter till Hurtigrutens färjeterminal. Hotellet erbjuder gratis WiFi, eftermiddagskaffe med våfflor och en lättare kvällsbuffé.

  Från 980,00NOK/natt

  Bokningar
 • Scandic Ishavshotel

  Scandic Ishavshotel

  2,0km från Tromsø (Bas)

  Scandic Ishavshotel ligger på en pittoresk plats vid vattnet i Tromsø, som ofta kallas Nordens Paris. Här erbjuds fantastisk utsikt över hamnen och staden.

  Från 1199,00NOK/natt

  Bokningar
 • Radisson Blu Hotel Tromsø

  Radisson Blu Hotel Tromsø

  2,0km från Tromsø (Bas)

  Detta hotell ligger vid Tromsø hamn och erbjuder luftkonditionerade rum med platt-TV, samt te- och kaffefaciliteter. På 10:e våningen finns ett gym och en bastu med fin utsikt över staden och bergen.

  Från 796,00NOK/natt

  Bokningar
 • Amalie Hotel

  Amalie Hotel

  2,0km från Tromsø (Bas)

  Amalie Hotel ligger i centrala Tromsø, 150 meter från huvudgatan Storgata. Här erbjuds kostnadsfritt Wi-Fi och gratis våfflor på eftermiddagen. Alla rum har kylskåp, kabel-TV samt te- och kaffekokare.

  Från 792,00NOK/natt

  Bokningar
 • Smarthotel Tromsø

  Smarthotel Tromsø

  2,1km från Tromsø (Bas)

  Detta hotell ligger i centrala Tromsö, bara 200 meter från Storgatas många butiker. Här finns ljust inredda rum med gratis Wi-Fi och platt-TV. Alla rum på Smarthotel Tromsø har Dux-sängar, ett skrivbord och ett eget badrum med dusch.

  Från 549,00NOK/natt

  Bokningar
 • Quality Hotel Saga

  Quality Hotel Saga

  2,1km från Tromsø (Bas)

  Quality Hotel Saga erbjuder utsikt över Tromsø stad och bergen runt Tromsø. Det finns gratis Wi-Fi och de moderna rummen har sittmöbler och platt-TV med satellitkanaler. Storgatans shoppingstråk ligger 250 meter bort.

  Från 795,00NOK/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa