Vuokatti: Hotell

Vuokatti: Hotell

 • VillaVuokatti

  VillaVuokatti

  1,2km från Vuokatti

  Denna anläggning erbjuder moderna semesterhus i och runt Vuokatti. I alla semesterhus finns en egen bastu, ett fullt utrustat kök och en möblerad uteplats eller terrass med grill. WiFi är gratis. På begäran kan du också hyra en badtunna.

  Från 95,00EUR/natt

  Bokningar
 • Vuokatinmaa Holiday Apartments

  Vuokatinmaa Holiday Apartments

  1,9km från Vuokatti

  Dessa moderna lägenheter har egen bastu och fullt utrustat kök. Vissa lägenheter har också terrass med utsikt över sjön Nuasjärvi. Vuokattis centrum ligger 5 minuters bilresa bort. Här erbjuds gratis Wi-Fi och gratis privat parkering.

  Från 95,00EUR/natt

  Bokningar
 • LomaPerkkiö Apartments

  LomaPerkkiö Apartments

  2,3km från Vuokatti

  Dessa lägenheter med 2 sovrum ligger knappt 1,5 km från skidorten Vuokatti och 10 minuters bilresa från centrala Sotkamo. Alla lägenheter har gratis WiFi, egen bastu och ett välutrustat kök.

  Från 85,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hotel Vuokatti & Suites

  Hotel Vuokatti & Suites

  2,5km från Vuokatti

  Detta hotell har ett fridfullt läge vid sjön Nuasjärvi och erbjuder en privat strand med en brygga. Som gäst har du tillgång till gratis WiFi, ett gym och en gemensam bastu.

  Från 218,00EUR/natt

  Bokningar
 • Vuokatin Aateli Apartments

  Vuokatin Aateli Apartments

  2,7km från Vuokatti

  Dessa ski-in/ski-out-lägenheter ligger precis intill skidorten Vuokatti. Var och en har egen bastu, fullt utrustat kök samt terrass eller balkong. Både Wi-Fi och parkering är gratis.

  Från 115,00EUR/natt

  Bokningar
 • Vuokatti Weekend Studio

  Vuokatti Weekend Studio

  2,7km från Vuokatti

  Vuokatti Weekend ligger 100 meter från Vuokattis skidcenter. Här erbjuds sviter och lägenheter med privat bastu, fullt utrustat kök och gratis WiFi. Katinkultas golfklubb ligger 3 km bort. En platt-TV med DVD-spelare ingår också på Weekend Vuokatti.

  Från 95,00EUR/natt

  Bokningar
 • Kolazko Apartments

  Kolazko Apartments

  2,8km från Vuokatti

  Dessa lägenheter i stugstil ligger endast 200 meter från skidliftarna i friluftsområdet Vuokatti. De har egen bastu, ett fullt utrustat kök, gratis Wi-Fi och gratis parkering. Lägenheterna på Kolazko Apartments ligger i timrade parhus.

  Från 110,00EUR/natt

  Bokningar
 • Vuokatin Aateli

  Vuokatin Aateli

  3,0km från Vuokatti

  Dessa lyxiga lägenheter har ett centralt läge i skidorten Vuokatti, 200 meter från skidliftarna. Alla har ett kök, en inglasad terrass, en egen bastu och ett eget bubbelbadkar. Det finns även tillgång till gratis Wi-Fi och kostnadsfri parkering.

  Från 152,00EUR/natt

  Bokningar
 • Ekokatti Cottages

  Ekokatti Cottages

  3,0km från Vuokatti

  Dessa välutrustade stugor ligger bara 100 meter från Vuokattis skidcenter och 10 minuters bilresa från Sotkamos stadskärna. Alla har en egen bastu, en tvättmaskin och ett torkskåp. WiFi är gratis.

  Från 140,00EUR/natt

  Bokningar
 • Hiekkahovi

  Hiekkahovi

  3,0km från Vuokatti

  Denna moderna träbyggnad ligger vid sjön Nuasjärvi i Vuokatti. Här finns rum med egen bastu, kylskåp samt te- och kaffekokare. I rummen på Hiekkahovi finns mikrovågsugn och brödrost, så att du kan laga till enklare måltider på egen hand.

  Från 106,00EUR/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa