Zaranokefala: Hotell

Zaranokefala: Hotell

 • Paralia Rooms

  Paralia Rooms

  6,6km från Zaranokefala

  Det familjeägda Paralia Rooms ligger vid stranden i Agia Roumeli, bara 20 meter från havet. Wi-Fi är gratis i hela byggnaden, och i huset bredvid ligger familjens fiskrestaurang.

  Från 31,50EUR/natt

  Bokningar
 • Samaria

  Samaria

  6,6km från Zaranokefala

  Samaria erbjuder rum med luftkonditionering och egen balkong, bara 70 meter från stranden i Agia Roumeli. På boendet finns en taverna som serverar traditionella kretensiska rätter. Gratis WiFi finns i rummen.

  Från 22,00EUR/natt

  Bokningar
 • Faragi

  Faragi

  6,6km från Zaranokefala

  Det familjeägda Faragi har ett unikt läge vid den fridfulla kustbyn Agia Roumeli. Hotellet ligger i slutet av den berömda Samariaravinen, med Kretas hisnande bergslandskap i bakgrunden.

  Från 25,00EUR/natt

  Bokningar
 • Calypso

  Calypso

  6,6km från Zaranokefala

  Calypso Hotel ligger bara 20 meter från stranden i byn Agia Roumeli. Här erbjuds rum med luftkonditionering och möblerad balkong med utsikt över Libyska havet. Hotellet har en egen kaférestaurang som serverar frukost.

  Från 28,00EUR/natt

  Bokningar
 • Gigilos

  Gigilos

  6,6km från Zaranokefala

  Det familjeägda Gigilos ligger precis vid stranden i Agia Roumeli och erbjuder rum med en egen balkong med utsikt över Kretahavet. Här finns en restaurang med kafé vid havet samt solstolar på stranden. Gratis Wi-Fi hittar du i alla utrymmen.

  Från 28,00EUR/natt

  Bokningar
 • Oasis Hotel

  Oasis Hotel

  9,2km från Zaranokefala

  Från 42,00EUR/natt

  Bokningar
 • Villa Niki

  Villa Niki

  9,3km från Zaranokefala

  Villa Niki ligger högst upp i byn Loutro och erbjuder studior och lägenheter med utsikt över den vackra bukten. WiFi är gratis i alla utrymmen och i närheten hittar du tavernor, kaféer och butiker.

  Från 45,00EUR/natt

  Bokningar
 • Kyma

  Kyma

  9,3km från Zaranokefala

  Kyma ligger i den vackra fiskebyn Loutro, vid havet i södra Chania. Värdshuset har en taverna med havsutsikt. Rummen är luftkonditionerade och har balkong och gratis Wi-Fi.

  Från 40,00EUR/natt

  Bokningar
 • Madares

  Madares

  9,3km från Zaranokefala

  Madares ligger centralt i den havsnära byn Loutro och bara 5 meter från närmaste strand. Hotellet erbjuder boende med egen balkong, varav de flesta med utsikt över Libyska havet, och en restaurang. Gratis Wi-Fi finns i de allmänna utrymmena.

  Från 34,20EUR/natt

  Bokningar
 • Sifis

  Sifis

  9,5km från Zaranokefala

  Sifis ligger i fiskebyn Loutro, 10 meter från stranden, och har utsikt över Libyska havet. Här finns en restaurang och ett kafé på en veranda vid vattnet. Rummen har gratis Wi-Fi och möblerade balkonger med panoramautsikt över bukten.

  Från 35,00EUR/natt

  Bokningar
gå till sida 
Nästa